Con la tecnología de Blogger.
RSS

jueves, 7 de marzo de 2013

Activitats i comunitat



Estimada família BAC,

BarcelonActua és rica en ganes d'ajudar i també en propostes solidàries concretes que van modelant i definint, de mica en mica, el tarannà d'una comunitat, més solidària que mai, més implicada que mai i que actua més que mai.

Les propostes solidàries que hi trobem sovint són engrescadores i algunes sorprenents. Per exemple, la Iolanda López està organitzant un recapte d'aliments en un supermercat, que després es repartirà entre les famílies necessitades de BarcelonActua. Artymanya ha organitzat el curs Iniciación a la informática, que començarà el 12 de març. El curs és gatuït  i va adreçat preferentment als nostres convidats del Raval, però si hi ha algun membre de BAC que també hi està interessat/da, el podrà fer. Només cal enviar-li un missatge privat.




El  nou web, tot just estrenat aquesta setmana, està ajudant a visibilitzar d'una manera més clara les propostes solidàries mitjançant la causa Voluntariat, representada per una icona amb dues mans blanques. La secció Tauler també permet visibilitzar millor les peticions i les necessitats que manifesten els membres de la nostra comunitat, facilitant l'ajuda mútua, mentre que abans quedaven diluïdes dins el fluir constant i imparable d'informació a l'àgora. I, per altra banda, la nova àrea Activitats permet organitzar millor les trobades, però especialment les, solidàries, com els Dijous, tots a taula, ja que no només pemeten apuntar-s'hi, sinó escriure-hi missatges i dur-les a terme més facilment.

I, finalment, estem a punt de desembarcar a Gràcia, amb el Dilluns, tots a taula. Tot i mantenir l'esperit dels Dijous, tindrà un format una mica diferent, ja que s'hi repartirà menjar no cuinat, sobretot, fresc, que és el que no dóna ningú. Aviat us informarem dels detalls de la nova activitat que també vol apropar la nostra solidaritat i calidesa humana a Gràcia.
T'engresca la idea?
Entra-hi! Una comunitat solidària t'hi està esperant.

Petit tast del que es cou a l'àgora

 

Estàs cercant feina?

 

Cristina Viguera: Informa que Power People,una botiga de roba a Travessera de Gràcia cerquen una dependenta de 1/2 jornada.

Gerard Llach: Cerco traductor/a per passar uns continguts al neerlandès i al danès (unes 600 paraules en total).  

Comunicació: Informa que un centre educatiu busca un monitor de suport a la inclusió escolar a Barcelona.

 

 Pots oferir feina?

 

Ivan G: Faig taller de cuina d'esmorzars i berenars, Per aprendre a cuinar sa i bo al paladar. Preus ajustats  membres BAC..

Mar Torrijos: M'ofereixo per gravar videos de promoció, corporatius, entrevistes, videoclips, making of, etc. Per preus ecòmics. 

Ana Arjevanidze: Faig classes d'anglès a particulars i grupals a bon preu. També puc cuidar infants.

 

Necessites...?

 

Marisol Lluisa Bravo: Tinc dues habitacions lliures per llogar a prop del metro de La Salut, Badalona.

Carme Elías: Regalo una tele petita antiga, Només cal comprar el TDT. Qui la vulgui, la pot passar a recollir.

Êuric Seró: Ofereixo assessorament bancari i financer a les persones interessades.

 

Ofereixes...?

 

 Mari Luz Escandell: Estic recollint productes per a mares del Raval. Calen xampús, cremes, tints, colònies...

Yvonne Manzano Martín: Busco una nevera petita per a una persona amb pocs recursos econòmics.

Mireia Rodó Bordera: Busco un microones perquè la meva pobre companya de feina mengi el dinar calent..

 

 Voluntariat...

 

La Rosa López: Ha fet una crida al voluntariat a BarcelonActua per formar un grup que pugui donar suport i ajuda a persones de la nostra comunitat que ho necessiten..Qui s'hi apunta?

 

No t'ho perdis...

 

Iolanda López: Organitza cada dimecres un BACsilenci (18'45h). Accepten propostes que ajudin a tenir silenci. El grup és obert i hi sereu molt benvinguts/des!

 

Activitats i comunitat

 

Tens una idea i no saps com materialitzar-la

Tens esperit emprenedor? Voldries tirar endavant una idea i no saps com? Ara la pots fer-la realitat a l'activitat ‘Taller d’emprenedors’ que ja tenim penjada. Començarà  el dia 15 de març.  Durarà tres matins i la liderarà Jordi Fernández, que ajudarà els participants a dur laseva  idea fins a bon port. No te la perdis



Vine a practicar el francès de franc i ben acompanyat!
És considerada per moltes persones la llengua que té que té sonoritat més bonica i que és, sens dubte, la llengua de l'amor. Si saps francès i el vols practicar per treurer-li el rovell, ja que no el parles gaire, ara tens una bona oportunitat de fer-ho en bona companyia a la trobada 'Au cafè au lait' que es fa dissabte dia 16 de març.   
T'hi apuntes?






T'agrada cantar i vols fer concerts solidaris?

Vols cantar? T'agradaria fer concerts solidaris? Per formar part de la coral Gòspel BACtua no cal saber cantar ni tenir coneixements de música,però sí tenir-ne moltes ganes. El grup assaja tots els dimecres de 20:20 a 22:20 sota la direcció de Jessica Bendel. Parròquia Mare de Déu del Carme. c/ Bisbe Laguarda, 1C.

No hay comentarios:

Publicar un comentario